19. oktober 2020
Tjek dine forsikringer og scor et gavekort
Har du de rigtige forsikringer til det liv, du har nu? Og betaler du for meget for dine forsikringer? Alka tilbyder sine forbundskunder et online forsikringstjek. De hurtige får ovenikøbet et gavekort

Med et online forsikringstjek tager Alka en tur rundt om dit liv for at se, om du har de rigtige forsikringer til den rigtige pris. Vores behov ændrer sig over tid, og forsikringerne skal følge med.  

Måske har du fået ny bolig eller nye ting. Måske er du blevet forælder, bedsteforælder eller blevet alene.

Det kan også være, at du har fået nyt job og dermed kortere eller længere til arbejde. At have styr på sin bilforsikring er vigtigt. Prisen på bilforsikringen afhænger blandt andet af, hvor mange kilometer bilen kører.

Sådan foregår et online forsikringstjek
Et online forsikringstjek kan klares hjemmefra med eller uden webcam. Hvis du ikke kan lide at være online, så man kan se dig, så slukker du bare for dit webcam.

Du bliver bedt om at logge på et website, og så gennemgår I sammen dine forsikringer.  

Sådan gør du:

  1. Gå ind på forbund.onlinebooq.dk
  2. Vælg tid til et online forsikringstjek
  3. Vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt


Husk dit gavekort

Hvis du booker dit uforpligtende online forsikringstjek i perioden 19. oktober til og med 8. november, kvitterer vi med et gavekort på 150 kr. Gavekortet kan bruges til at

shoppe med bl.a. hos Magasin, Coolshop, Matas og Imerco. Men skynd dig: Tilbuddet gælder de første 300 medlemmer, der booker et online forsikringstjek.


Det er vigtigt, at du får tjekket dine forsikringer af og til. For forsikringerne skal passe til dit liv lige nu.