Aktuelt

 • Amanda Kyed Andersen. Foto: Leonard Gren
  28. september 2023

  Amanda Kyed Andersen: En engageret frisør og aktiv stemme i DFKF's hovedbestyrelse

  Amanda er ikke blot en dygtig frisør hos Holk Intercoiffure i Kolding, men også en dedikeret marketingmedarbejder for Opdag Verden og et engageret medlem af DFKF’s hovedbestyrelse. Hendes deltagelse i OK-forhandlingerne har givet hende et dybere indblik i fagets kompleksitet og betydning for den enkelte frisør.
  Læs mere
 • 25. september 2023

  Optimer dit medlemskab med Min A-kasse

  Som fagforbund dedikerer vi os til at støtte og vejlede vores medlemmer i alle faser af karrieren. Et element i denne mission er vores samarbejde med Min A-kasse. Her får du adgang til viden om dine rettigheder, ledighed, dagpenge og meget mere.
  Læs mere
 • 25. september 2023

  Hvad du bør vide om graviditet og orlov

  Som lønmodtager har du i forbindelse med graviditet og barsel nogle lovgivningsmæssige rettigheder, og er du udlært og ansat under overenskomstens regler, har du yderligere rettigheder. I denne artikel vil der være fokus på retten til fravær og aflønning under orlov.
  Læs mere
 • Nedenfor kan du se nogle fotos fra dette års VM i Paris.
  22. september 2023

  Frisører og elever deltog i VM: Se billederne fra Paris

  Få alle placeringerne, og bliv inspireret fra dette års VM i Paris for frisører.
  Læs mere
 • Foto: Mads Boel Bendix
  28. august 2023

  Bliv en del af udvalget for fremtidens wellnessoverenskomst

  Er du en engageret faglært (EUD) kosmetiker, der brænder for at forme fremtiden for vores branche? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af et spændende udvalgsarbejde!
  Læs mere
 • Guide: Her er fem stile fra Copenhagen Fashion Week
  28. august 2023

  Guide: Her er fem stile fra Copenhagen Fashion Week

  Copenhagen Fashion Week vendte tilbage fra den 7. til den 11. august rundt omkring i København, blandt andet på Hotel d’Angleterre og i Pressens Hus. Topfrisør Marianne Jensen medvirkede, da Det Kongelige Akademi viste spændende takter inden for den seneste mode. Se fem forskellige hårstile, og bliv inspireret her.
  Læs mere
 • 28. august 2023

  Ferietillæg og udbetaling: Din guide til elevferie med løn

  Her er alt, hvad du behøver at vide om ferietillæg som elev. Lær om dine rettigheder, udbetalingsdatoer, og hvordan du maksimerer din ferieindkomst. Få også indsigt i, hvad der sker med ferietillægget efter endt uddannelse.
  Læs mere
 • 28. august 2023

  Ny konference for kvinder: ‘Åbning af det kønsopdelte arbejdsmarked’

  FIU-Ligestilling (et partnerskab mellem Dansk Metal, 3F, Serviceforbundet, Dansk Sygeplejeråd og HK) afholder i september en konference for kvinder. Målet er at etablere en vedvarende støttestruktur for kvinder på arbejdsmarkedet.
  Læs mere
 • 28. august 2023

  Indbetalingen af din pension er steget – og det er din løn dermed også

  Den 1. juni steg indbetalingen af din pension. Det betyder, at du nu selv indbetaler mindre og dermed får mere udbetalt med lønnen.
  Læs mere