19. april 2024
Inspiration til festligt hår i forårs- og sommertiden
Der er stadig mange unge mennesker, som endnu ikke er blevet konfirmeret i år, og med sommerens bryllupper, runde fødselsdage og andre festlige begivenheder lige rundt om hjørnet, er det kun godt at blive lidt inspireret.

Mads Boel Bendix

Frisører bærer et stort ansvar, når en vigtig begivenhed står for døren, hvad end det er en konfirmation, et bryllup eller en anden af livets store begivenheder.

Vi tager dig igennem en række inspirationskilder, så du er helt klar, når du næste gang står over en kunde, der skal være helt up to date i forhold til hårstylingen.

Bliv inspireret af topfrisør og hårstylist Marianne Jensen

Hvor er de bedste steder at blive inspireret til at navigere i de nyeste trends? Det spurgte vi topfrisør Marianne Jensen om for et par år siden. Her guider hun til de bedste steder at finde inspiration.

Et af de steder, du kan finde inspiration, er på runwayen, og her kan du se nogle spændende hårstile fra seneste Copenhagen Fashion Week.

I samme ombæring kan du tjekke fem stile fra Copenhagen Fashion Week sidste år ud, hvor du kan se flotte eksempler på hanekam, sleeks/wet look, pandehår, armenian braids og fletkrone/øvrigt krøllet hår. Og hvis du mest af alt er interesseret i fletningerne, er der også hjælp at hente.

Søger du inspiration i forhold til etageklip, kan denne artikel hjælpe dig på vej.

Skal det være vild glamrock, eller ønsker du at vide mere om stilen, kan du finde inspiration her.

Begivenheder & konkurrencer, salon & shows

I februar blev Randersmesterskabet afholdt, og her blev flere moderne stile vist.

Vi har desuden bragt en artikel med en frisure fra en salon, og her var det etager og mere farvespil i håret, der skulle laves.

Du kan også blive inspireret af sidste års DM og Årets Frisør, VM i Paris eller DM i Skills.

Og skal det være helt glamourøst, kan du tage et kig på sidste års velgørenhedsshow Charity Catwalk.

Held og lykke med stylingerne derude.


Konfirmation