28. juni 2022
SoMe, virkeligheden eller noget tredje? Her er de bedste steder at finde inspiration
Topfrisør og hårstylist Marianne Jensen guider dig til de ultimative steder at finde inspiration til de nyeste trends.

Anders Reinholdt Jonssen


Det flyder næsten over med inspiration til de nyeste trends på eksempelvis sociale medier som Instagram og Pinterest.


Men hvordan finder man rundt i masserne? Og hvor er de bedste steder at blive inspireret?


Det afslører topfrisør og hårstylist Marianne Jensen i denne guide, hvor hun har lavet en top-3 over de steder, hun selv bliver inspireret.


1. De nyeste trends er på runway’en
- Vi lever i en tid, hvor supermodellerne igen får megafedt hår. Lidt ligesom i 90’erne med Linda Evangelista, hvor modellerne også var synonyme med de nyeste hårtrends. Der er en diversitet på runway’en, som ikke har været der længe, og supermodellernes hår er også kommet mere i fokus. Der er meget inspiration at hente her, siger Marianne Jensen.


2. Brug Instagram klogt
- Det flyder næsten over med for meget inspiration på Instagram. Derfor handler det om at kunne bruge det sociale medie klogt. Jeg er vild med at følge de helt store frisører som Guido Palau og Eugene Souleiman, som er garanter for de nyeste trends, fortæller Marianne Jensen.


3. Ungdommen har modet til at inspirere
- Jeg ser en ung generation i gadebilledet, der er meget modigere end tidligere. Det minder mig også meget om det mod, jeg og min generation havde i 90’erne. Derfor er mit råd at holde øje, når du er ude. Der er også virkelig meget inspiration at hente her, siger Marianne Jensen.


Foto: Marianne Jensen styler model
Marianne Jensen styler model