Aktuelt

 • DFKF frisørelever snydt. Foto: Pexels
  23. august 2021

  Frisørelever bliver snydt og smidt ud kort tid før prøvetidsudløb

  Et stigende antal frisørelever i prøvetid bliver snydt for eksempelvis ferie. Og hvis de alligevel kræver deres lovbestemte ret til at afholde den, så bliver de bare smidt helt ud. ”Det er ikke det, prøvetiden er til for, og hvis man oplever det, skal man med det samme kontakte os”, lyder det fra Harun Muharemovic, der er jurist hos DFKF.
  Læs mere
 • Shooting Star med Beyoncé-bølger. Foto: Julie Dam
  23. august 2021

  Shooting Star med Beyoncé-bølger: Oplev 17-årige Frederikke lave smukke strukturerede krøller

  Stærke strukturerede krøller udviser masser af power. Og det var netop, hvad 17-årige Frederikke Sophie Jensen gik efter med sit look til sin model til Shooting Star under kyndig vejledning af hårstylist og kendisfrisør Marianne Jensen. Her kan du komme med til Shooting Star og se det lækre resultat.
  Læs mere
 • Foto: Pexels
  23. august 2021

  Gør som 350 andre medlemmer af DFKF og få behandlinger igennem pensionsordningen

  350 medlemmer af DFKF fik i årets første halvdel glæde af behandlinger gennem deres sundhedsordning i PensionDanmark. Det kan du også få.
  Læs mere
 • Faglig Ordnings Rejselegat
  23. august 2021

  Her er alle modtagerne af Faglig Ordnings Rejselegat

  I foråret kunne man søge om et rejselegat via Faglig Ordning. Nu er modtagerne fundet. Se, hvem der fik legatet lige her.
  Læs mere
 • Årets frisør og DM
  20. juli 2021

  Sæt allerede nu kryds i kalenderen: Årets frisør og DM 2021 er tilbage

  Yes. Vi kan næsten ikke få armene ned over, at Årets Frisør og DM 2021 bliver afholdt helt, som det plejer efter et års pause. Allerede nu er vi i gang med forberedelserne til konkurrencen, der løber af stablen søndag den 14. november.
  Læs mere
 • Vinder af Total Look 2021 - Lotte C. Christensen
  06. juli 2021

  Se alle vinderbillederne: Her er resultaterne fra Randersmesterskabet 2021

  Dette års Randersmesterskab blev gennemført virtuelt, og her kan du se alle resultaterne fra hver kategori og den samlede Randersmester.
  Læs mere
 • 04. juli 2021

  Fremtiden ligger i dine hænder: Frist for forslag til delegeretmøde nærmer sig

  Hvordan ser fremtiden for alle os i frisør- og kosmetikerfaget ud? Og hvordan sikrer vi i fællesskab ordentlige arbejdsforhold, fair løn, gode vilkår for elever og meget andet? Hvad skal ændres? Hvad skal vi arbejde med? Fristen for at sende forslag ind til efterårets delegeretmøde er den 4. august.
  Læs mere
 • 24. juni 2021

  Snart ferie - 3 ting du skal vide

  Nu kan du forhåbentlig snart nyde en velfortjent ferie. Men hvad er reglerne, hvis du bliver syg før eller under din ferie, hvis din arbejdsgiver kalder dig på arbejde i din ferie, eller hvis din arbejdsgiver vil flytte din ferie?
  Læs mere
 • Coronapasset er nemt at tjekke i appen.
  21. juni 2021

  Sådan tjekker du kundernes Coronapas

  Som frisør eller kosmetiker har du dagligt brug for at tjekke kundernes Coronapas. Her er en række spørgsmål og svar, som kan være nyttige for dig.
  Læs mere