06. maj 2021
Nu kan du melde dig som delegeret og være med til at bestemme fremtidens arbejdsvilkår som frisør og kosmetiker
Hvordan ser fremtiden for alle os i frisør- og kosmetikerfaget ud? Og hvordan sikrer vi i fællesskab ordentlige arbejdsforhold, fair løn, gode vilkår for elever og meget andet? Det kan du være med til at definere og bestemme ved at melde dig som delegeret til efterårets delegeretmøde i DFKF.

Fremtidens løn- og ansættelsesvilkår ligger i dine hænder. Derfor er det nu, du kan melde dig som delegeret frem mod efterårets delegeretmøde.

 

Som delegeret er du repræsentant for din faggruppe og dermed også stemmeberettiget til mødet.

 

Her er hovedbestyrelsen blandt andet på valg, og så er det også her, du kan være med til at definere arbejdsmålene for DFKF de næste fire år.

 

”Det er engagement, der er byggestenen for fremtiden i DFKF og vores medlemmers arbejdsliv. For overenskomster, arbejdsvilkår og meget andet kommer ikke af sig selv. Som delegeret er man med til at bestemme retningen for, hvad vi skal arbejde med”, siger Lone Frost, formand for DFKF.

 

Med andre ord er det altså nu, du skal på banen, hvis du går og tænker over udfordringer eller andet i dit arbejdsliv, som ville være godt at gå videre med.

 

”Det er netop det, vi er til for at hjælpe med som fagforbund”, siger Lone Frost og fortsætter.

 

”Vi er her for at skabe rammerne om et sundt og godt arbejdsliv og hjælpe hvert enkelt medlem med det”, siger hun.

 

Efterårets delegeretmøde finder sted på Hotel Nyborg Strand den 4. oktober. Her bliver der også tid til hygge, overraskelser og en masse gode timer i fællesskab.

 

Du melder dig som delegeret ved at sende en mail til: dfkf@forbundet.dk. Der er frist for tilmelding den 4. juni 2021.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hvad sker der til et delegeretmøde?

Et delegeretmøde er den øverste myndighed i DFKF. Her samles alle delegerede for at lægge linjerne for de næste års arbejde i DFKF.

Et delegeretmøde bliver afviklet som en hyggelig generalforsamling med faste punkter. Blandt andet formandens beretning, årsrapporter og valg af medlemmer til hovedbestyrelsen.

Som delegeret tager du din viden fra din dagligdag med dig og er stemmeberettiget til mødet.


 Foto: Marcos Louis- Unsplash
Foto: Marcos Louis- Unsplash