23. april 2021
Ansvar og tryghed: Derfor er coronapas en god idé
Nogle synes, det er noget pjat. Andre er glade for det. DFKF mener, coronapasset er en rigtig god idé. Det skaber nemlig tryghed og er en grundpille for, du igen kan gå på arbejde.
Anders Reinholdt Jonssen

En ekstra forhindring, der vil betyde, færre sætter sig i frisørstolen eller i skønhedssalonen, og hvorfor i alverden skal det være mig som kosmetiker eller frisør og ikke en myndighed, der skal tjekke coronapasset.

 

Debatten i medierne og på sociale medier, ja sågar i telefonerne her hos DFKF, har været heftig om det omdiskuterede coronapas. Men en ting er helt sikkert. Vi mener, coronapasset er en rigtig god idé.

 

”En ekstraordinær situation kræver en ekstraordinær indsats, og vi er alle fælles om at skulle tage ansvar for samfundet i en svær tid. Coronapasset skaber tryghed og sikkerhed for både kunder og vores medlemmer, og derfor er det en rigtig god idé”, siger Lone Frost, formand for DFKF.

 

Hun uddyber, at du som frisør eller kosmetiker er ekstra beskyttet, når du går på arbejde, fordi smitterisikoen med coronapasset bliver minimeret.

 

”Lige nu er coronapasset jo et vilkår for, man igen kan gå på arbejde. Og det kan man lige så godt omfavne”, siger Lone Frost.

 

Derudover skaber det også tryghed for kunder i salonen. Som frisør eller kosmetiker er det ikke dit ansvar at efterleve ordningen med coronapasset. Det er din arbejdsgivers.

 

”Men du kan selvfølgelig blive sat til at kontrollere, at alt er okay”, siger Lone Frost.

Foto: Formand Lone Frost. AF Julie Dam
Formand Lone Frost.