25. januar 2018
Ferieordningen udsender årsopgørelse 
Der er udsendt brev med information om indbetalingerne i 2017

Ferieordningen har den 25. januar udsendt brev med opgørelse over indbetalingerne i optjeningsåret 2017 til brug for det kommende ferieår. I årsopgørelsen kan man se hvor meget arbejdsgiver har indbetalt i feriepenge og hvormange feriedage der er optjent.

 

Tilsvarende information udsendes af Feriepengeinfo i e-boks sidst i februar hvor det kan ses hvilket feriepengebeløb arbejdsgiver har indberettet til SKAT.

 

Beløbet der er indbetalt til Ferieordningen skal stemme med indberetningen til Feriepengeinfo. Er tallene ikke ens, er der en fejl og medlemmerne skal kontakte arbejdsgiver, som kan rette fejlen. Udbetalingen af feriepenge kan ikke finde sted før en eventuel fejl i beløb og/eller antal feriedage er rettet.

 

Søgnehelligdags - og Feriefridagsgodtgørelsen 2018

I den udsendte årsopgørelse ses også arbejdsgivers indbetaling af søgnehelligdags - og feriefridagsgodtgørelsen. Godtgørelsen skal dække de dage hvor der falder en helligdag på en arbejdsdag og de 5 feriefridage. 

 

Godtgørelsen udbetales direkte fra Ferieordningen til medlemmernes Nemkonto, med halvdelen den 1. marts 2018 og halvdelen den 1. december 2018.

 

Godtgørelsen bliver ikke indberettet til Feriepengeinfo og kan derfor ikke ses på borger.dk 

 


 


Feriepenge