20. okt. 2023

Charity Catwalk 2023: Se billeder, og hør fra en af de medvirkende frisører

Tidligere på denne måned blev der samlet et sekscifret beløb ind til at hjælpe syge børn i Danmark. Det foregik til det glamourøse velgørenhedsarrangement Charity Catwalk, hvor DFKFs medlemmer sørgede for, at frisurerne sad lige i skabet. Kom med backstage her, hvor du kan møde en af de deltagende frisørelever.

Begivenheder
Billede til nyheden Charity Catwalk 2023: Se billeder, og hør fra en af de medvirkende frisører

Det glamourøse velgørenhedsarrangement Charity Catwalk til fordel for indlagte børn i Danmark vendte fredag den 6. oktober tilbage for femte gang. I år foregik det på Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestaden, hvor kendte personligheder endnu en gang sad klar i frisørstolene og til at gå catwalk og på den måde samle midler ind til Legeheltene – et initiativ fra Børneulykkesfonden. Legeheltene sørger for leg og bevægelse til indlagte børn i Danmark.

“Det var et rigtigt fint arrangement på Crown Plaza. Der blev samlet 389.000 kroner ind til Legeheltene. Som fagforbund er vi stolte af at deltage i en god sags tjeneste for Børneulykkesfonden,” udtaler Lone Frost, formand for DFKF.

I år var det seks frisørelever fra DFKF der stod for håret. Alle havde de taget den lange vej fra Jylland til Ørestaden for at støtte den gode sag. Under kyndig vejledning fra teamleder og frisørelev Lærke Lykke, stylede frisøreleverne Anne-Alberte Bagner Pryds, Johanne Petrine, Isabella Bønløkke, Louise V. Winkler, Maria Teppkit, Cecilie Oline Løbner og Julie Haarby de kendte til perfektion.

Frisørelev på tredje år hos Holk Intercoiffure i Kolding, 22-årige Louise V. Winkler, var i år med til Charity Catwalk for anden gang.

“Igen i år var en fest. Det var en megaskøn dag og aften, omgivet af gode og inspirerende mennesker. Jeg synes, der var et dejligt flow, selvom der til tider var travlt, men det giver jo også en fed stemning,” fortæller Louise og fortsætter:

“En særligt god oplevelse var, at jeg i år stod helt på egne ben i forhold til styling af mine modeller, og at de var med på alle mine idéer,” fortæller hun.

Samtidig understreger hun, at det er skønt at kunne lave det, man elsker allermest, samtidig med at man samler ind til et godt formål.

En anbefaling værd
Eftersom Louise var med sidste år, vidste hun, hvad hele konceptet gik ud på. Derfor kunne hun slappe mere af i det og være mere tilstede og selvsikker.

“I år var jeg totalt selvstændig, både i forhold til mine beslutninger og mine stylinger. Sidste år støttede jeg mig meget op ad de andre frisører, da det var første gang, jeg var ude alene, og samtidig skulle jeg style kendte mennesker. Men i år havde jeg ro på, hvilket var dejligt,” forklarer hun.

Derfor opfordrer Louise andre organiserede frisørelever til at deltage i denne slags arrangementer. Man bliver nemlig kun en bedre frisør af at deltage.

Nedenunder ses to af frisøreleverne i fuld gang med at style musiker, influencer og tidligere deltager i Den store bagedyst, Jasmin Gabay. 

På andet billede ses vært og medarrangør Jesper Høvring fra selve showet.

Tredje billede er de deltagende frisører på en række (Louise V. Winkler er nummer tre fra venstre).      

Relaterede nyheder