23. aug. 2021

Shooting Star med Beyoncé-bølger: Oplev 17-årige Frederikke lave smukke strukturerede krøller

Stærke strukturerede krøller udviser masser af power. Og det var netop, hvad 17-årige Frederikke Sophie Jensen gik efter med sit look til sin model til Shooting Star under kyndig vejledning af hårstylist og kendisfrisør Marianne Jensen. Her kan du komme med til Shooting Star og se det lækre resultat.

Inspiration
Billede til nyheden Shooting Star med Beyoncé-bølger: Oplev 17-årige Frederikke lave smukke strukturerede krøller
Foto: Julie Dam

Shooting Star er dit udstillingsvindue, hvis du drømmer om at blive hårstylist. Derfor hjælper DFKF dig med at komme i gang, lære folk at kende, så du kan opleve, hvordan det rigtigt er til shows. Og de fleste begynder som shooting star hos os.

Det er kendisfrisør og hårstylist Marianne Jensen, der står for at rådgive og vejlede til Shooting Star. Normalt laver Marianne Jensen alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle. Kort sagt får du som medlem af forbundet en hel dag med hende til Shooting Star, hvor du kan forfine teknikker og blive bedre.

Det har 17-årige Frederikke Sophie Jensen netop oplevet. Her går vi bag om hendes look til Shooting Star, ideer og ambitioner for fremtiden.

Navn: Frederikke Sophie Jensen
Alder: 17 år
Salon: Mo-Hair, Frederiksberg
Instagram: @hairbyfrederikkesophie
Model: Mille Bachlund
Instagram: @millelund_

Hvordan er looket i dag?
I dag vil jeg lave en smuk og powerfuld frisure med stærke krøller, der fremhæver modellens farve og ansigt. Det skal være stort og ose af overskud. For mig var det vigtigt at komme ud af min comfort zone og lave noget, jeg ikke har lavet før, så jeg også kan få lidt vejledning undervejs.

Hvor henter du din inspiration?
Jeg kigger meget på Instagram og Pinterest og finder en masse fotos, jeg gemmer. Det er for det meste de steder, der er de hurtigste til at fange nye trends og mode, som jeg også kan blive inspireret af. Og så følger jeg faktisk også selv Mariannes arbejde meget, fordi hun er så god til at flette, og det har jeg også altid gjort meget.

Hvordan er det at være med i dag?
Det er dejligt at være med i dag at opleve lidt forskelligt. Jeg har helt sikkert en drøm om at gå i en stylist-retning senere i min karriere, så det er fedt at prøve lidt af og få noget vejledning.

Relaterede nyheder