20. okt. 2023

Vis din styling (#1)

Farverig styling og stor kreativitet udfolder sig i frisørverdenen. Vi i DFKF er fascinerede af den uendelige strøm af inspirerende looks og utrolige transformationer, som vores dygtige frisørmedlemmer formår at skabe. I denne nye serie Vis din styling sætter vi spotlight på jeres ekspertise.

Inspiration
Billede til nyheden Vis din styling (#1)
Foto: Amanda Kyed Andersen

I denne nye artikelserie Vis din styling ønsker vi at vise jeres hårkunst frem.

“Som fagforbund kæmper vi dagligt for jeres rettigheder og for en retfærdig overenskomst, men vi ønsker også at sætte fokus på fagets kreative del. Det er tanken bag denne artikelserie,” udtaler formand for DFKF Lone Frost.

I denne første artikel i serien er det Amanda Kyed Andersen fra Holk Intercoiffure i Kolding, som viser sin styling frem.

I forbindelse med den valgte frisure fortæller Amanda:

“Kunden kom ind og ønskede at få lavet etager samt mere farvespil i håret. Jeg synes, det er vildt fedt at lave smukke naturlige farver, som er efter kundens eget ønske. Vi er som regel to frisører til farvebehandling, så Karla (vores elev på andet år) har hjulpet til.”

Se før- og efter-billedet nedenfor. Vi håber, at I får lyst til at sende før- og efterfoto af jeres styling til os her i DFKF, til brug for vores nyhedsbrev og hjemmeside, så jeres kolleger rundt om i landet kan blive inspirerede og motiverede til spændende styling til glæde for alle.

Har du lyst til at medvirke?

  • Serien Vis din styling er tænkt som en hyldest til jer organiserede frisører.
  • Idéen er enkel: et før- og efter-billede af en særlig frisure, som du har stylet, selvfølgelig med fuld opbakning fra både salon og hårmodel.
  • Kontakt mbb@forbundet.dk, (Mads Boel Bendix) hvis du ønsker at medvirke i artikelserien.

Relaterede nyheder