23. feb. 2024

Vis din styling (#2): Få et indblik i Copenhagen Fashion Week 2024

Deltag i vores artikelserie, og del dit talent. I denne omgang kan du se topfrisør Marianne Jensens bud på en moderne frisure – direkte fra Copenhagen Fashion Week! Bliv inspireret her.

Begivenheder
Billede til nyheden Vis din styling (#2): Få et indblik i Copenhagen Fashion Week 2024
Foto: Jonas Søndergård

I oktober lancerede vi artikelserien Vis din styling, hvor vi ønsker at vise jer frisørers hårkunst frem. Målet er, at I kan hente inspiration fra hinanden ved at dele før- og efter-billeder af jeres kreative frisurer og give et lille indblik i processen. Du kan finde første artikel i serien her

Denne anden artikel i serien bliver en særlig udgave, hvor topfrisør Marianne Jensen viser en type styling direkte fra Copenhagen Fashion Week, der foregik mellem den 29. januar og 2. februar.

I forbindelse med den valgte styling fortæller Marianne:

“Jeg havde den store fornøjelse af at stå for hårlooket til NS, som er et lysende talent på den danske designhimmel. Han ønskede sig frisurer, der var store og omkransede formen på modellernes ansigter, stærkt inspireret af 80'er-perm og 60'ernes store form. Så vi havde travlt backstage, da alle disse styles kræver godt forarbejde, og vi bruger teknikker, som vi alle lærte i den spæde start af vores frisørkarrierer. Vi lavede en god blow-out med rundbørste, indledning med krøllejern, og sidst men ikke mindst en god bund-toupering. Alt sammen for virkelig at løfte håret ud fra hovedbunden og give mest muligt fylde til hver og en model. Vi brugte Styling Foam og Firm Finishing Hairspray fra KMS til at forsegle håret med.”

Se Mariannes før- og efter-billeder på collagen nedenfor. Vi håber, at

I får lyst til at sende et før- og efterfoto af jeres styling til os her i DFKF til brug i vores nyhedsbrev og på hjemmesiden, så jeres kolleger rundt om i landet kan blive inspirerede og motiverede til spændende styling.

Har du lyst til at medvirke?

  • Serien Vis din styling er tænkt som en hyldest til jer organiserede frisører.
  • Idéen er enkel: et før- og efter-billede af en særlig frisure, som du har stylet, selvfølgelig med fuld opbakning fra både salon og hårmodel.
  • Kontakt mbb@forbundet.dk, (Mads Boel Bendix) hvis du ønsker at medvirke i artikelserien.
Se mere

Relaterede nyheder