22. mar. 2021

Behind the scenes: Til Tessas første forside-shoot for Elle med Marianne Jensen

Hvordan får man Danmarks mest badass kvindelige rapper til at se så skøn ud, at hun kan ramme forsiden af Elle? Og hvordan tackler man som stylist, at en superstjerne er nervøs? Her kan du komme med behind the scenes med stjernestylist Marianne Jensen.

Inspiration
Billede til nyheden Behind the scenes: Til Tessas første forside-shoot for Elle med Marianne Jensen
Foto: Marianne Jensen

Benhård, ærlig og fin. Tessa har på rekordtid rappet sig fra Vestegnen til toppen af dansk musik. Vi var med behind the scenes til Tessas første shoot for Elle med stjernestylist Marianne Jensen.

Typisk begynder et shoot for hende altid tidligt om morgenen. Inden har Marianne Jensen allerede tænkt over, hvilken fotograf, der kommer til at være til stede, og hvilken stil, modellen skal ramme for at gøre alle glade. Men vigtigst for hende er det, at det er modellen, der er glad.

”Min opgave er at bygge folk op foran kameraet. Det er en form for alliance. Man skal kunne stole på mig og det, jeg laver”, fortæller Marianne Jensen.

Det samme gjorde hun med Tessa, der med det samme fortalte Marianne Jensen, at hun var temmelig nervøs.

”Og det er der bare ingen grund til. Jeg er her for dig. Det er det, jeg siger til alle”, siger Marianne Jensen.

Inden Marianne Jensen mødte op, havde hun en klar idé om, Tessa skulle være så eksklusiv som muligt samtidig med, at Marianne Jensen ville have ærligheden frem i hende.

”Jeg tænker altid meget over, hvordan jeg på den fineste måde kan opbygge og løfte folk”, siger Marianne Jensen.

Tessa er kendt for sine extensions. Hele 90 centimeter lange.

”For at det skulle kunne fungere, var det vigtigt, håret blev glattet. Tessa har sådan et ærligt og fint væsen, der ikke måtte drukne i stort hår”, fortæller Marianne Jensen.

Billederne af Tessa blev så smukke, at de ramte forsiden af Elle. Det vidste hverken Marianne Jensen eller Tessa, da de var til shoot’et.

Relaterede nyheder