Medlemsfordele: Socialrådgiver

Få hjælp fra forbundets socialrådgiver

Du kan få hjælp og rådgivning fra forbundets socialrådgiver. Socialrådgiveren yder særligt bistand til medlemmer med arbejdsskadesager og sygedagpengesager.

Har du brug for et godt råd eller vejledning i forbindelse med en sag i for eksempel Arbejdsskadesstyrelsen eller dit jobcenter, så kan vores socialrådgiver hjælpe dig.

Socialrådgiveren kan også, efter nærmere aftale, tilbyde at deltage i vigtige rundbordssamtaler i forbindelse med sager i Arbejdsskadestyrelsen eller i dit Jobcenter.

Arbejdsskader

Socialrådgiveren tilbyder sagsbehandling og assistance til de af forbundets medlemmer, der har været udsat for en arbejdsskade. Hvad enten der er tale om en arbejdsulykke eller en arbejdsbetinget lidelse, så henvend dig til forbundets socialrådgiver, der står klar med rådgivning og vurdering af sagens muligheder.

En arbejdsskadesag i Arbejdsskadestyrelsen, og i visse tilfælde også i Ankestyrelsen, er ofte en langstrakt affære, med mange spørgsmål undervejs.

Der er tale om kompleks lovgivning, hvor det kan være svært at bevare overblikket. Du kan få behov for at anke en afgørelse, som af en eller anden grund ikke er tilfredsstillende. 

Du kan få behov for rådgivning i forhold til fremtid, økonomi revalidering, fleksjob, førtidspension m.m. Du kan i visse tilfælde få behov for at rejse et civilt søgsmål mod en arbejdsgiver, hvis arbejdsmiljøet har været kritisabelt og uforsvarligt.

Vi anbefaler, at du kontakter os, så hurtigt som muligt, efter at du har været udsat for en arbejdsskade.

Sygedagpenge

Er du blevet sygemeldt, og er der udsigt til en længere sygdomsperiode, så hjælper socialrådgiveren dig med din sag hos kommunen.

Socialrådgiveren hjælper dig med at fortolke regler, breve fra dit jobcenter mv. eller med at svare på henvendelser fra kommunen.

Som udgangspunkt samarbejder socialrådgiveren med dig og din kommune, så de kan skabe den bedst mulige løsning for dig.

Socialrådgiverordning

Hjælp ved arbejdsskader, sygdom, fleksjob og pension
Hvis du får en arbejdsskade og skal søge erstatning, er socialrådgiver Torben Krüger klar til at hjælpe dig i tæt samarbejde med dygtige advokater.
Torben hjælper også, hvis du bliver langtidssyg og skal i kontakt med kommunen. Han er ekspert med mange års erfaring i sygedagpenge, fleksjob, revalidering, førtidspension og andre sociale spørgsmål.

Kontakt os

Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Juristerne kan træffes på telefonen mellem 8-9.
Åbningstid: I dag 8.00 - 12.00
Mandag: 8.00 - 12.00 & 12.30 - 14.00
Tirsdag: 8.00 - 12.00 & 12.30 - 14.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 8.00 - 12.00 & 12.30 - 14.00
Fredag: 8.00 - 12.00
Ring os op billede
Skriv til os, så vender vi tilbage på mail eller telefon alt efter dine ønsker.

Kontakt os

Emne

Spørgsmål til Alka

Har du spørgsmål angående din forsikring hos Alka, skal du kontakte Alka.

Du kan ringe på deres telefonnummer 70 12 14 16

Du kan også læse mere på Alka.dk

Spørgsmål til Sundhedsordning

Har du spørgsmål angående din sundhedsordning hos PensionDanmark, skal du kontakte PensionDanmark.

Du kan ringe på deres telefonnummer 70 12 13 35

Du kan også læse mere på pension.dk

Bliv medlem af DFKF

Bliv medlem i dag og få hjælp