07. feb. 2024

Skal du med på Christiansborg? Bliv klogere på konferencen om anerkendelsen af frisørers arbejdsskader

Beslutningsforslag og konference markerer fremdrift i anerkendelsen af frisørers arbejdsskader. Tilmeld dig her.

Politik
Billede til nyheden Skal du med på Christiansborg? Bliv klogere på konferencen om anerkendelsen af frisørers arbejdsskader

Ingen skal ende med at blive syge på grund af deres arbejde. Desværre er der en særlig gruppe, der løber en høj risiko for arbejdsskader i muskel- og skeletområdet, og den inkluderer frisører, bioanalytikere og laboranter. Disse skader bliver desværre ikke anerkendt som arbejdsskader, fordi de eksisterende retningslinjer ikke tager højde for belastningen.

Derfor inviterer vi i samarbejde med Serviceforbundet, Danske Bioanalytikere og Dansk Laborant Forbund til en konference i Fællessalen på Christiansborg, hvor vi er med til at sætte fokus på arbejdsmiljøet for denne gruppe.

Konference: Vi vil gerne se dig!
Enhedslisten har fremsat et afgørende beslutningsforslag om anerkendelse af de føromtalte arbejdsskader. Det er et resultat af vores vedvarende indsats for at sikre, at anerkendelse af arbejdsskader i bevægelsesapparatet får den rette opmærksomhed.

For at belyse og diskutere beslutningsforslaget, inviterer vi alle interesserede til konferencen på Christiansborg den 23. februar 2024. Konferencen vil give mulighed for at høre fra eksperter og lære mere om, hvordan beslutningsprocessen kan påvirke vores hverdag. Der vil også være en politisk paneldebat med repræsentanter fra regeringen og fra begge fløje uden for regeringen, hvor der diskuteres politiske initiativer, der kan forbedre arbejdsmiljøet i fremtiden.

Deltagelse og engagement fra jer medlemmer er afgørende for at sikre, at vores branches behov og udfordringer bliver hørt og forstået.

Vær med til at forme fremtiden for vores fag. Markér datoen for konferencen, og tilmeld dig nedenfor. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe positive forandringer for vores fag.

Praktiske informationer

  • Tidspunkt: Fredag den 23. februar 2024 klokken 08:30-12:30.
  • Sted: Fællessalen på Christiansborg, 1240 København K.
  • Tilmelding: https://serviceforbundet.dk/konference/
Se mere

Relaterede nyheder