22. jan. 2024

Som forbundsmedlem har du adgang til Alkas forsikringer til en helt særlig pris

Som medlem af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund kan du nu nyde godt af en eksklusiv fordel inden for forsikringsverdenen. Alkas Forbunds indboforsikring er blevet kåret som den bedste i test af Forbrugerrådet Tænk, og som forbundsmedlem har du adgang til denne forsikring til en helt særlig pris. Læs også om Alkas personsikring.

Medlemsfordel
Billede til nyheden Som forbundsmedlem har du adgang til Alkas forsikringer til en helt særlig pris

Alkas indboforsikring – ‘Bedst i Test’ af Tænk
Forbrugerrådet Tænk har testet 15 forsikringsselskabers indboforsikringer i oktober 2023. I den forbindelse er Tænk kommet med følgende udtalelse:

”Alka har testens bedste bedømmelse på pris. Samtidig har Alkas indboforsikring en god og bred dækning, som f.eks. inkluderer en udvidet cykeldækning samt glas og sanitet. Derfor opnår Alka også en god bedømmelse på vilkårene, og ender derfor samlet set på testens 1. plads. Derfor tildeler vi et Bedst i test til Alka.”

Med dækning, der sikrer dine værdigenstande i hjemmet, får du ikke kun ro i sindet, men også en prisfordel som medlem af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund. Læs mere her

Alkas personsikring – sikkerhed døgnet rundt
Gennem Alka kan vi som forbund også tilbyde en omfattende personsikring, der dækker dig hele døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig. Personsikringen træder i kraft, hvis du skulle komme ud for en ulykke, blive varigt invalid eller i værste fald miste livet som følge af sygdom eller ulykke.

Denne personsikring er en kollektiv ordning, hvilket betyder, at alle forbundsmedlemmer er forsikret til samme lave pris, uanset alder eller eventuelle helbredsforhold. Det er en ekstra sikkerhed for dig og din familie. Læs mere her

Så når du næste gang tænker på forsikringer, husk da at din tilknytning til DFKF giver dig adgang til kvalitetsforsikringer som Alkas indboforsikring og personsikring – en ekstra sikkerhedspakke til særlig medlemspris.

Relaterede nyheder