08. dec. 2023

Hvad for noget indhold kan du lide?

Så småt er de fleste ved at gå på juleferie. I den forbindelse vil vi gerne høre dig, om der er noget særligt indhold, du savner fra os. Hvad kan du lide, og hvad kan du ikke lide? Giv os besked, og så tager vi forslagene med ind i det nye år.

Billede til nyheden Hvad for noget indhold kan du lide?

Året går på hæld, og det er på tide at se fremad og spørge os selv: hvad ønsker vi i det kommende år?

I DFKF er vi ikke kun en organisation; vi er en samlet styrke, der bærer på vores fælles ambitioner og drømme. Derfor inviterer vi jer alle til at dele jeres tanker om, hvad I gerne vil se mere af i det kommende år. Hvad savner I? Hvad kunne gøre jeres arbejdsliv endnu bedre? Vi ønsker at høre det hele! Dette er jeres forbund, og jeres stemme er derfor afgørende.

Måske er du særligt glad for indhold om overenskomst og løn, måske kan du godt lide at følge med i frisørkonkurrencerne og modeshows, eller også vil du høre historier fra et bredere udsnit af frisører og kosmetikere. Uanset om du kan lide en bestemt type indhold, om du savner noget, eller om du blot ligger inde med en god idé, er du velkommen til at skrive til mbb@forbundet.dk. Skriv blot “INDHOLD 2024” i emnelinjen, og så tager vi det op til overvejelse i det nye år.

Vi opfordrer alle medlemmer til at udnytte denne opfordring og tage kontakt til os. Sammen kan vi skabe et endnu stærkere fagligt fællesskab og arbejde mod de forbedringer, I ønsker at se.

Relaterede nyheder