19. apr. 2023

Online-muligheder i din sundhedsordning med længe åbent

Husk, at du som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan komme til både læge og psykolog via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Sundhed
Billede til nyheden Online-muligheder i din sundhedsordning med længe åbent
Foto: I PensionDanmarks sundhedsteam er de altid klar til at hjælpe dig. Fotograf Ursula Bach/PensionDanmark

Lægerne i Online Læge kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan svare på spørgsmål om dit helbred og sygdomme, sende dig videre til undersøgelse og i nogle tilfælde forny recepter. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

Du kan for eksempel bruge Online Læge, hvis du ikke kan finde tid til at besøge din egen læge – eller hvis du ikke kan nå det inden for din egen læges åbningstid.

Online Psykolog med god tid
Med Online Psykolog kan du tale med en psykolog hjemme i din egen stue, eller hvor du føler dig godt tilpas. Psykologen er med på video, så I kan se hinanden, mens I taler sammen. Regn med, at samtalen kan tage op til 45 minutter. 

Der kan være mange grunde til at tale med en psykolog. Du kan fx få hjælp, hvis du:   

  • har svært ved at sove  
  • har lyst til at trække dig fra sociale ting og undgå andre mennesker
  • er rastløs eller føler dig deprimeret
  • føler dig presset på arbejdet eller derhjemme.   

Sådan gør du
Videosamtalen i Online Læge eller Online Psykolog er naturligvis fortrolig. Og det foregår enten via PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller hjemmesiden pension.dk. Der er åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.

Relaterede nyheder