17. feb. 2023

Knap 700 DFKF-medlemmer gjorde brug af PensionDanmarks sundhedsordning i 2022

På flere end 800 klinikker landet over står godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer klar til at hjælpe dig med behandling af smerter og skader. Online Læge og Online Psykolog er også blandt de mange muligheder i PensionDanmarks sundhedsordning.

Sundhed
Billede til nyheden Knap 700 DFKF-medlemmer gjorde brug af PensionDanmarks sundhedsordning i 2022
Foto: PensionDanmark

Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen. Der er adgang til hjælp uanset, om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. Du bestiller tid i PensionDanmarks app (’Din Pension’) eller på pension.dk. Du kan også ringe til vores erfarne sundhedsfaglige rådgivere på 70 10 08 06 alle hverdage kl. 8-18 og få rådgivning samt hjælp til at booke tid.

5.000 behandlinger i 2022
Godt 700 medlemmer i DFKF fik i 2022 glæde af behandlinger hos sundhedsordningens fysioterapeuter og kiropraktorer. Medlemmerne fik i gennemsnit syv behandlinger – typisk for problemer i ryg og arme. I alt blev det til 5.000 behandlinger.

Online Læge og Online Psykolog
I sundhedsordningen har du også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor du via video kan tale med en læge eller psykolog. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app eller via pension.dk. Ventetiden er kort, og du kan ofte komme til samme dag eller aftale en tid en af de nærmeste dage, hvis det passer dig bedre.

Relaterede nyheder