17. feb. 2023

Glam rock på den smukkeste, reneste måde: Se billeder fra Copenhagen Fashion Week 2023

Et elegant over-the-top-look, men samtidig rebelsk. Bliv inspireret af topfrisør Marianne Jensen, som var med til Copenhagen Fashion Week i februar.

Begivenheder
Billede til nyheden Glam rock på den smukkeste, reneste måde: Se billeder fra Copenhagen Fashion Week 2023

Copenhagen Fashion Week vendte tilbage i slutningen af januar og starten af februar, og de brands, der overlever i denne tid, brager derudaf. Men hvordan når man egentlig frem til den helt rigtige frisure? Topfrisør Marianne Jensen var i februar blandt andet med til Birger Christensens Rotate-show i forbindelse med den københavnske modeuge, og her var der fokus på rockens ikoner, hvor det handler om at være ung, vild og fri.

“Idéen bag frisuren er at lave et så elegant over-the-top-look som overhovedet muligt. Tænk glam rock på den smukkeste, reneste måde. Alt hår er vasket og glattet og afsluttet med shine-sprayen SHIMMER.ME BLONDE fra Kevin Murphy. Vi påfører hår på alle modellerne for at få ekstra længde og volumen og på den måde opnå et mere overdrevet look,” forklarer Marianne Jensen.

Det er dog ikke alle modeller, der har langt, sundt og tykt hår.

“Derfor påsætter vi halo ekstensions fra Showpony i præcis den farve, som matcher modellens eget hår. I dette tilfælde har vi påsat sort til det røde for at opnå et mere rebelsk udtryk,” uddyber Marianne.

Med inspiration fra mediepersonligheden Kim Kardashian og supermodellen Bella Hadid bliver håret glattet med HEATED.DEFENSE fra Kevin Murphy ud fra en stram midterskilning.

“Nogle af modellerne får dernæst påført et sort pandebånd for en endnu strammere silhuet. Modeller med cornrows præsenterer vi, som de er, da silhuetten virkelig klæder tøjet,” fortæller Marianne Jensen.

Mærket Rotate er kun fem år gammelt, men det er allerede i 40 lande og har overlevet i de sværeste år, der har været længe.

“Det er meget inspirerende at være en del af for os,” siger Marianne Jensen og fortsætter:

“Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir (som har stiftet mærket i samarbejde med Birger Christensen), insisterer på at have en fest, og det er tydeligt, de lykkes med det.”

Relaterede nyheder