23. jan. 2023

Hjælp til selvhjælp: Søg et AMU-kursus nu

Som medlem af fagforeningen DFKF er det vigtigt, at du holder dig opdateret og kvalificeret inden for dit fagområde. En måde at gøre dette på er ved at søge AMU-kurser.

Inspiration
Billede til nyheden Hjælp til selvhjælp: Søg et AMU-kursus nu

AMU-kurser, eller arbejdsmarkedsuddannelser, er efteruddannelser for voksne inden for en række tekniske, kommercielle og administrative fagområder.

Efteruddannelse er til gavn for både virksomhederne og dig selv. For virksomhederne kan det være en investering i deres medarbejdere, da de vil være bedre rustet til at løse de opgaver, de bliver stillet overfor. For dig selv kan efteruddannelse være med til at sikre, at du kan bevare dit arbejde og dine karrieremuligheder.

At tage et AMU-kursus er på den måde hjælp til selvhjælp – jo bedre kvalificeret du er, jo mere attraktiv er du for virksomhederne, og jo mere sikkert bliver dit arbejdsliv.

“Det er værd at huske på, at efteruddannelse er en investering i dig selv og din fremtid. Ved at søge et AMU-kursus viser du, at du tager ansvar for egen udvikling og karriere,” siger Lone Frost, formand for DFKF.

Hvis du ønsker at melde dig til et AMU-kursus, kan du tjekke hjemmesiden for AMU-kurser, hvor du kan se, hvilke kurser der tilbydes, og hvordan du tilmelder dig. Det gør du her

Du kan også kontakte din lokale erhvervsskole, hvis du ønsker mere information om de forskellige kurser og muligheder for efteruddannelse.

Relaterede nyheder