21. okt. 2021

Lone Frost genvalgt som formand for DFKF: ”Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde”

På Dansk Frisør & Kosmetiker Forbunds delegeretmøde den 4. oktober blev Lone Frost genvalgt som formand. Læs nogle af hendes visioner for arbejdet som formand her.

Politik
Billede til nyheden Lone Frost genvalgt som formand for DFKF: ”Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde”
Lone Frost takker for valget. Foto: Anders Reinholdt Jonssen

Der var både klapsalver og store smil, da Lone Frost den 4. oktober blev genvalgt som formand for DFKF på forbundets delegeretmøde.

”Jeg er meget glad for valget, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde”, siger hun.

De seneste år er der kommet flere soloselvstændige til – og samtidig oplever DFKF det laveste antal nyuddannede frisører nogensinde.

Derfor mener Lone Frost, det er vigtigt, at vi finder sammen og finder et fælles fodfæste for at bevare vores faglighed.

”Det er noget, jeg kommer til at arbejde meget med. Det er nemlig kun gennem flere medlemmer, vi kan opnå en stærk organisation. Og det har vi brug for”, siger Lone Frost.

De kommende år vil hun derfor søge opbakning på tværs af både kosmetikere og frisører i hele landet, få fokus på netop den faglighed, og så vil hun i højere grad synliggøre, hvor vigtigt det er at være organiseret i DFKF.

”Og så vil vi styrke tilstedeværelsen både på erhvervsskolerne og til Skills, så vi igen kan få flere til at vælge både frisøruddannelsen og et medlemskab i DFKF”, siger Lone Frost.

Relaterede nyheder