Medlemsfordele: Konkurrencer

DM, Randersmesterskab, Skills, VM

DFKF har mange dygtige kosmetiker- og frisørelever, der deltager i DM og Årets Frisør, Randersmesterskabet, Skills eller VM. Er det noget for dig?

DM og Årets Frisør

Hvert år dyster frisørelever og -svende til Danmarksmesterskabet (DM) og Årets Frisør, som finder sted på Hansenberg i Kolding.

Kategorierne er Dame, Herre, Skolekonkurrence og Årets Frisør.

Årets Frisør er en fotokonkurrence med indsendte billeder.

Deltagere i juniorkonkurrencen skal være under den 4-årige uddannelsesaftale og må ikke være udlært. Der er ingen aldersgrænse.

Deltagere i seniorkonkurrencen skal være udlært frisør med svendebrev i frisørfaget og drive eller være ansat i en salon.  

Krav
Deltagerne skal være under den 4-årige frisøruddannelse. Svende og elever skal være medlem af DFKF og være ansat i en salon, som er medlem af dofk. Er du selvstændig, skal du være medlem af dofk.

Randersmesterskab

Dansk Frisør  & Kosmetiker Forbund og Randers Frisørlaug er værter for mesterskabet, som er åbent for organiserede frisørelever.

Elever fra alle erhvervsskoler kan deltage og konkurrere om at vinde de individuelle discipliner. Den deltager, som samlet set opnår det højeste pointtal, vil blive kåret som Randersmester.

Disciplinerne kan variere fra år til år, men er ofte følgende:

  • Trend herre
  • Trend dame
  • Total look
  • Bombage 
  • Langthårsfrisering på model (til dig, som aldrig har deltaget i en konkurrence før)

Vi opfordrer alle frisørelever, uanset niveau og erfaring, til at overveje at deltage i Randersmesterskabet. Det er en enestående chance for at udfordre dig selv, udvikle dine færdigheder og ikke mindst fejre håndværket sammen med andre passionerede inden for frisørfaget.

Skills

SkillsDenmarks vision er at sikre, at Danmark har en stor og dygtig erhvervsfaglig arbejdsstyrke, der skærper Danmarks position i den globale økonomi.

SkillsDenmark arrangerer et årligt Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser – DM i Skills – og sender desuden unge deltagere til EuroSkills og WorldSkills.

Vil du med til Skills?
Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund støtter eleverne, der deltager i Skills og et medlemskab af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund giver mulighed for at deltage.

Vi har hvert år mange dygtige kosmetiker- og frisørelever, der deltager. 

Vil du høre mere om mulighederne for at deltage, så kontakt Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund.

VM

VM for frisører og kosmetikere går under navnet OMC World Cup. Her dyster frisører, kosmetologer og negleteknikere fra hele verden. 

Ekspertdommere med stor erfaring og nøje kendskab til branchen vurderer deltagernes arbejde.

At vinde priser ved HairWorld er noget af det største, du kan opnå inden for vores branche. Det viser, at du virkelig kan noget specielt, både hvad angår kreativitet og evnen til at nytænke hårdesign.

Om du brillerer inden for avantgarde-stilarter, præcisionsklip eller nyskabende farveteknikker, så betyder det at få en HairWorld-pris, at du er blandt de allerbedste i branchen, og du får anerkendelse for at forvandle hår til kunstværker.

Bliv medlem af DFKF

Bliv medlem i dag og få glæde af alle fordelene.