Medlemsfordele: Klippeskolen

Få adgang til Klippeskolens videodemonstrationer

Med Klippeskolen får du videodemonstrationer af forskellige frisurer og teknikker. Klippeskolen giver dig mulighed for at se det grundlæggende arbejde og finde inspiration til moderne og spændende stylinger.

Alle damefrisurerne er udført af Helle Vibe Antonsen (faglærer NEXT) og herrefrisurerne af Steen Nedergaard (faglærer Syddansk Erhvervsskole).

Rettigheder til og brug af Klippeskolen

Adgang til Klippeskolen har alle medlemmer af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund og øvrige, der har fået særlig adgang. 

For alle brugere gælder følgende:

  • Det er ikke tilladt at give andre, ikke-medlemmer, af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund adgang til at bruge Klippeskolen.  
  • Lærere på erhvervsskolerne må bruge Klippeskolen som en del af deres undervisning, hvis de i forvejen har adgang til de lukkede dele af www.dfkf.dk, men må ikke overlade deres password til eleverne eller åbne sitet for dem, så eleverne kan arbejde på egen hånd med instruktionerne på sitet.
  • Klippeskolen må ikke anvendes kommercielt af andre end Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund.

  • Materialet på Klippeskolen må ikke på nogen måde kopieres, downloades eller overspilles til et andet medie. Forbuddet gælder for såvel billede som lyd. Overtrædelse heraf kan medføre krav om erstatning fra Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund, producenterne af programmerne samt de medvirkende.
  • Anvendelse af materialet på Klippeskolen, herunder instruktioner, anbefalinger og behandlinger sker på brugerens eget ansvar, også i forhold til 3. person, fx en kunde. Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund kan ikke på nogen måde drages til ansvar for anvendelsen af indholdet på Klippeskolen.

Videogalleri

Du kan finde alle videoerne her på DFKFs Videogalleri.

Bliv medlem af DFKF

Bliv medlem i dag og få adgang til Klippeskolen