Coronavirus: Se dine rettigheder

Vi har arbejdet på fuld tryk i anledning af regeringens lukning af frisør- og kosmetikerbranchen. Det har været en lettelse for mange på grund af smitterisikoen at arbejdspladserne nu er lukket. Vi kan endvidere konstatere, at der er iværksat en række foranstaltninger der kan lette det økonomisk for virksomhederne i den periode hvor der er tvangslukket, og det er jo godt, fordi det forhåbentlig kan modvirke opsigelser. Vi har modtaget en lang række spørgsmål om løn, dagpenge og sygdom mv. 


Hvorfor vi skal melde klart ud, at de lønmodtagere - for hvem det gælder at regeringen har sendt dem hjem - naturligvis skal have deres løn i perioden i henhold til overenskomst og/eller ansættelseskontrakt. Så oplever du, at der ikke bliver betalt løn til tiden, gælder de almindelige regler om misligholdelse og konkurs mv. Kontakt os derfor hvis du ikke får din løn til tiden.


Se svar på nogle af de mange spørgsmål vi har fået i forbindelse med Corona krisen og den hjælpepakke regeringen har lavet her nedenfor.