19. apr. 2024

Søg inden den 24. maj, og vind 5.000 kroner til studier

Den 6. juni 2024 uddeler Faglig Ordning 16 rejselegater, hver på 5000 kroner, som støtte til frisørstudier. Sørg for at benytte denne mulighed til at udvikle dine færdigheder og blive endnu dygtigere som frisør.

Elever
Billede til nyheden Søg inden den 24. maj, og vind 5.000 kroner til studier

Som frisør har du mulighed for at søge et studie- og rejselegat på 5.000 kroner som støtte til et studie eller kursus i enten Danmark eller udlandet. Frisørfagets Faglige Ordning uddeler hvert år disse legater til medlemmer af Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund, som ønsker at udvikle deres faglighed.

Lone Frost, formand for DFKF, opfordrer alle medlemmer til at benytte sig af denne mulighed og søge et rejselegat.

Ansøgningsfristen i 2024 er den 24. maj, og de i alt 16 legater vil blive uddelt den 6. juni.

For at kunne søge, er det et krav, at du har været medlem af dofk eller Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund i mindst 12 måneder, er uddannet frisør, ikke har modtaget et legat sidste år og er indforstået med, at dit navn vil blive offentliggjort i forbindelse med afsløringen af, hvem der får tildelt legaterne.

Ansøgningsskema og regler finder du her.

Relaterede nyheder