25. sep. 2023

Optimer dit medlemskab med Min A-kasse

Som fagforbund dedikerer vi os til at støtte og vejlede vores medlemmer i alle faser af karrieren. Et element i denne mission er vores samarbejde med Min A-kasse. Her får du adgang til viden om dine rettigheder, ledighed, dagpenge og meget mere.

A-kasse
Billede til nyheden Optimer dit medlemskab med Min A-kasse

Opdag dine muligheder med Min A-kasse
Udnyt det fulde potentiale af dit medlemskab i Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund ved at gøre aktiv brug af Min A-kasse.

Udvidet støtte til medlemmer
Er du blevet ledig, er du på vej mod efterløn, har du spørgsmål om kurser og feriedagpenge, eller drømmer du om at blive selvstændig? Min A-kasse tilbyder skræddersyet vejledning, der hjælper dig med at forstå de specifikke regler, der gælder for dig.

Flere veje til hjælp
For at gøre adgangen til vigtig information så nem som mulig, har du flere muligheder for at kontakte Min A-kasse. Send en e-mail, besøg hjemmesiden, eller tag telefonen og ring til dem direkte. Du kan også tage forbi deres kontor.

Se mere her, og kontakt Min A-kasse for spørgsmål

Relaterede nyheder