28. aug. 2023

Bliv en del af udvalget for fremtidens wellnessoverenskomst

Er du en engageret faglært (EUD) kosmetiker, der brænder for at forme fremtiden for vores branche? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af et spændende udvalgsarbejde!

Politik
Billede til nyheden Bliv en del af udvalget for fremtidens wellnessoverenskomst
Foto: Mads Boel Bendix

DFKF og dofk påbegynder et udvalgsarbejde allerede her i efteråret, for at være forberedte på overenskomstforhandlingerne på wellnessområdet der finder sted i 2025. Udvalget har brug for din viden og erfaring fra arbejdet i klinikkerne.  Så meld dig til at være med til at præge den nye overenskomst på wellnessområdet?

“Du har som medarbejder viden om og erfaring i, hvad der skal til, for at vi får en skræddersyet overenskomst for kosmetikere,” udtaler Lone Frost, formand for DFKF.

Hvad handler det om?
Det nye udvalg skal ruste overenskomstforhandlingsgruppen til de kommende overenskomstforhandlinger i 2025. Vi ønsker igennem udvalgsarbejdet at sikre, at alle branchens behov og ønsker bliver fremført i de kommende forhandlinger.

Hvad kan du forvente?
Som en del af dette udvalg, vil du få mulighed for at dele dine erfaringer, så vi derigennem bliver bedre til at forme en overenskomst, der afspejler kosmetikernes behov. Du kan virkelig gøre en forskel ved at deltage i udformningen af en mere retvisende overenskomst, der skrevet til Wellnessbranchen så den afspejler den dagligdag vores medlemmer arbejder i.

Hvornår og hvor?
Datoer og mødesteder vil blive oplyst i nærmere detaljer til de tilmeldte deltagere.

Tilmeld dig
Er du interesseret i at blive en del af udvalget? Så send en mail til begge kontaktpersoner:

Vi glæder os til at se dig i udvalget!

Relaterede nyheder