Feriehusene

Frisør- og Kosmetikerfagets Feriefonds feriehuse

Lej et af vores feriehuse til en god pris.

Feriefonden har to feriehuse, som du kan leje billigt hele året, så længe du er medlem af DFKF. Ét hus i Skagen og ét i Marielyst  på Falster. 

I Skagen ligger huset ugeneret med gåafstand til Skagens kendte seværdigheder, gågader, cafeer butikker og de råde fiskepakhuse på havnen.

I Marielyst ligger huset kun 800 meter fra Marielyst strand, som flere år er blevet kåret som Danmarks bedste strand.

Begge huse er dejlige rækkehuse med plads til 6 personer. Priserne ligger cirka 30-50% under de normale priser på markedet.

Nederst på denne side finder du en kalender for hvert hus, hvor du kan se hvornår huset er ledigt.


Hvornår vil du af sted?

Lige nu er der masser af ledige uger – men det bliver ikke ved at være sådan. Derfor skal du ansøge om at leje ét af husene. På den måde kan vi sikre, at husene bliver retfærdigt fordelt blandt medlemmerne. Nederst på siden kan du se, hvornår husene er ledige.

Højsæson

Det er højsæson i uge 20-37 men også i efterårsferien, julen, påsken og vinterferien (uge 7+8).

I højsæsonen kan du kun leje husene en hel uge ad gangen. Det skyldes, at vi gerne vil sikre, at så mange som muligt får glæde af husene.

Vil du af sted i højsæsonen, skal du ansøge før 18. februar. Vi trækker lod i uge 8, om en uge i højsæsonen, blandt de ansøgninger, vi har modtaget.


Lavsæson

Uden for højsæsonen kan du leje husene en uge, en weekend eller en dag ad gangen. Booking i lavsæsonen kan du ansøge om hele året – her gælder først-til-mølle-princippet.


Hvad koster det?

Priserne starter på 2.950,- kroner for en hele uge og afhænger af hvilket hus og tidspunktet på året. Log ind herunder for at se mere om priser og hvordan du booker.


Vil du vide mere om leje af husene skal du være logget ind


Se her hvornår Skagenshuset er ledigt:

SkagenSe her hvornår Elmely ved Marielyst er ledigt:

Marielyst