10. november 2022
Fremover kan unge medlemmer føle sig mere trygge i hverdagen
Er du mellem 18 og 25 år? Så har vi gode nyheder til dig! Du modtager nemlig en helt særlig medlemsfordel, der betyder, at du fremover kan føle dig mere tryg i din hverdag.

ALKA / Mads Boel Bendix

Vi har gode nyheder til alle forbundsmedlemmer mellem 18 og 25 år.

 

Befinder du dig i den aldersgruppe, har du fra og med den 15. oktober 2022 været dækket af en kollektiv ansvarsforsikring. Det vil sige, at du er dækket, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller andres ting.

 

Det er ALKA og 14 forbund, heriblandt Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund, som sammen har prioriteret at sikre samtlige forbundsmedlemmer.

 

“Vi er yderst tilfredse med at kunne tilbyde denne ansvarsforsikring til vores 18-25-årige medlemmer og på den måde være med til at fremme tryghed i aldersgruppen,” udtaler Lone Frost, formand for DFKF.

 

Som de fleste nok er klar over, kan det blive rigtigt dyrt at skulle betale erstatning, hvis man kommer til at ødelægge andres ting eller gøre skade på andre. Mange ulykker sker for eksempel i trafikken, men i princippet kan der ske ulykker hvor som helst og når som helst.

 

Derfor er den kollektive ansvarsforsikring en automatisk del af dit medlemskab (forudsat at du er mellem 18 og 25 år), uden at det koster ekstra.

 

Forsikringen er desuden med 1000 kroner i selvrisiko, hvilket betyder, at du kun skal betale 1000 kroner, hvis der opstår en erstatningssag.

Foto: Unsplash
Unsplash