01. marts 2022
Marianne har 15.000 følgere på Instagram: Sådan laver jeg content
Man skal både tænke over indhold og form, når man poster på Instagram. Og så skal man også dele ud af sig selv, lyder det fra Marianne Jensen, der har mere end 15.000 følgere på det sociale medie. Få gode råd og tips og tricks til din egen Instagram.

Anders Reinholdt Jonssen
Frisører og kosmetikere bruger i fortsat større grad sociale medier som inspirationskilde. Og specielt Instagram er blevet et uundværligt inspirationskatalog for mange de seneste år.

Sådan er det også for topfrisør Marianne Jensen. Hun laver alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle.

”Instagram er et fantastisk sted at blive inspireret. Det er blevet et værktøj for os i dagligdagen på linje med en saks og føntørrer”, siger Marianne Jensen.

Og med 15.000 følgere er hun selv med til at inspirere andre med styles og kreationer i topklasse, som hun flittigt deler ud af og fortæller om på det sociale medie.

”Jeg har altid telefonen lige ved hånden og er ret bevidst om at få skabt content, mens jeg arbejder”, fortæller Marianne Jensen.

Lige så bevidst er hun om det, hun lægger op. Og det er også et af Marianne Jensens bedste råd til at få skabt content, der virker.

”Man skal selvfølgelig have det gode billede for øje, og så er det vigtigt for mig, at jeg er med til at give noget viden videre. Det kan være noget teknisk eller noget smagsmæssigt. De fleste af mine følgere er jo frisører”, siger hun.

På den måde bliver Marianne Jensen synlig med det arbejde, hun laver. Og det mener hun også, at alle andre frisører og kosmetikere kan være. Dog har Marianne Jensen lært, at det ikke udelukkende skal være viden og hår, hun skaber content omkring.

”Jeg kan bare se, at det virkelig batter, når jeg giver noget af mig selv. Noget personligt. Folk vil gerne vide, hvem du er”, siger hun.

”Og så kan jeg også bare konstatere, at jo mere jeg poster, jo mere engagerer folk sig”, fortæller Marianne Jensen.

Hun uddyber også, at folk i branchen og til shows virkelig er søde til lige at få filmet det, man laver. Og det skal man bare bruge, hvis man selv vil i gang på Instagram eller styrke sin profil med mere content.

Du finder Marianne Jensens Instagram-profil via linket her.

Marianne Jensen, screendump fra Instagram