13. december 2021
Shooting Star med Maria: ”Jeg bliver inspireret både på TikTok og Pinterest”
20-årige Maria Sørensen bliver inspireret til at lave kreative looks på både TikTok og Pinterest. Og det var da også inspiration herfra, hun havde med sig, da hun gik efter at skabe et vildt look med både flet og rottehaler til Shooting Star under kyndig vejledning af hårstylist og kendisfrisør Marianne Jensen.

Anders Reinholdt Jonssen

Shooting Star er dit udstillingsvindue, hvis du drømmer om at blive hårstylist.

Derfor hjælper DFKF dig med at komme i gang, lære folk at kende, så du kan opleve, hvordan det rigtigt er til shows. Og de fleste begynder som Shooting Star hos os.

Det er kendisfrisør og hårstylist Marianne Jensen, der står for at rådgive og vejlede til Shooting Star. Normalt laver Marianne Jensen alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle. Kort sagt får du som medlem af forbundet en hel dag med hende til Shooting Star, hvor du kan forfine teknikker og blive bedre.

Det har 20-årige Maria Brunholm Sørensen netop oplevet. Her går vi bag om hendes look til Shooting Star, ideer og ambitioner for fremtiden.

Navn: Maria Brunholm Sørensen

Alder: 20 år

Salon: PARK by Hair Design I Herning

Instagram: @mariasorensen333

Model: Sofie Pedersen

Instagram: @sofie.eegsgaard

Hvordan er looket i dag?
I dag vil jeg forsøge at skabe et lidt mere anderledes og vildt look, som fortsat skal være stramt. Det vil jeg gøre med en masse rottehaler med fletninger. Lidt som man også så det med eksempelvis Sporty Spice fra Spice Girls.

Hvor henter du din inspiration?
Jeg kigger meget på Pinterest og TikTok. Det var også der, jeg så, der var en, som havde sådan en frisure. Generelt er det nogle gode steder at blive inspireret og se noget forskelligt, og så kan man selv sammensætte videre derfra.

Hvordan er det at være med i dag?Det er meget spændende at være med i dag. Jeg er jo normalt i en salon i Jylland, så det er fedt at komme til København og møde Marianne. Prøve noget lidt nyt og anderledes og være lidt mere kreativ. Og også, at der er en dygtig fotograf til at tage billeder af min model.

Foto: Julie Dam
Foto: Julie Dam
Foto: Julie Dam