22. oktober 2021
Josefine har skiftet læreplads to gange: DFKF giver mig tryghed
21-årige Josefine Lundstrøm har to gange måtte skifte læreplads efter dårlige oplevelser. Tredje gang har helt sikkert været lykkens gang for den kommende frisør, der i hele forløbet har brugt DFKF meget. ”Det har givet mig en stor tryghed til at komme godt igennem det hele”, siger hun.

Anders Reinholdt Jonssen

Man kan næsten ikke sætte sig ind i følelsen at have armene hævet over hovedet i glæde over at have fundet en god læreplads for, at det hele så smuldrer for én. Og så to gange i træk.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete for 21-årige Josefine Lundstrøm fra Ristinge på Langeland.

”Jeg var uheldig med to dårlige steder. Men det har ikke slået mig ud af kurs. Tværtimod talte jeg meget med DFKF i hele forløbet, og det var en stor hjælp for mig”, fortæller Josefine Lundstrøm.

I dag er hun nået til sidste år i sin mesterlære i salonen M Design i Rudkøbing, og her hun glad for at være. Der er nemlig god stemning, ordnede forhold og plads og tid til, at Josefine kan udvikle sig som frisør.

”Det er virkelig dejligt, at det hele endte godt”, siger hun.

Hun peger især på, at hun som medlem af DFKF hele vejen igennem havde en direkte linje at ringe til med professionel hjælp og sparring.

”De ved præcis, hvad de skal hjælpe med, fordi de er så specifikt inde i tingene for frisører og kosmetikere. Det giver mig som medlem en stor tryghed”, fortæller hun.

Og den tryghed giver vi altod videre til alle medlemmer. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os for sparring, gode råd og hjælp.

Kunne du tænke dig at fortælle, hvorfor du er medlem af DFKF til en artikel i nyhedsbrevet, så er du mere end velkommen til at skrive til Anders Reinholdt Jonssen på are@forbundet.dk


Foto: Josefine er på sin tredje læreplads nu. Anders Reinholdt Jonssen
Josefine er på sin tredje læreplads nu. Foto: Anders Reinholdt Jonssen