17. september 2021
Rikke er ny jurist hos DFKF: ”Som tidligere frisør kan jeg møde vores medlemmer i øjenhøjde”
Mød 42-årige Rikke Haldborg, som er ny jurist hos DFKF. Her kan du lære hende lidt bedre at kende.

Anders Reinholdt Jonssen

Som fagforbund er det vigtigt for os at kunne yde den bedste rådgivning for dig som medlem. Derfor har vi en række jurister ansat, der blandt andet står til rådighed for at hjælpe dig med de spørgsmål og problemer, som du møder i din dagligdag.

Og en af dem er 42-årige Rikke Haldborg, der netop er begyndt hos os.

”Som tidligere frisør kan jeg huske, hvordan det er at stå i en salon, og jeg kan huske de forskellige problematikker, man møder i sin hverdag i salonen. Det, tror jeg, bliver en stor fordel for mig her i DFKF, for jeg har højst sandsynligt selv mødt nogle af de udfordringer, jeg nu kommer til at rådgive omkring”, siger Rikke Haldborg.

Hun har en passion for, at alle skal have et sundt og godt arbejdsliv og ikke mindst arbejdsmiljø. Og derfor glæder hun sig meget til at komme i gang med arbejdet som jurist, hvor hun både kommer til at sidde med sagsbehandling og medlemsrådgivning.

”Jeg er meget glad og spændt på det hele. Jeg kommer til at indgå i et team af dygtige jurister, hvor vi på daglig basis sparrer med hinanden, så vi kan yde den mest optimale rådgivning”, siger hun.

Rikke Haldborg begyndte hos DFKF den 1. september og havde netop inden færdiggjort en kandidat i samfundsvidenskabelig jura.

Foto: Anders Reinholdt Jonssen
Foto: Anders Reinholdt Jonssen