20. maj 2021
Hvor sund er du egentlig? Test dig selv lige her
Er du medlem af DFKF, og er ansat i en organiseret virksomhed, er du automatisk med i Pension Danmarks sundhedsordning. Den kan du bruge på alt fra rådgivning, til behandling eller en snak om kost. Og så kan du også tage en test, der viser hvor sund du egentlig er.

Af Anders Reinholdt Jonssen

Et overblik over din sundhed. Et tilpasset træningsprogram og personlige anbefalinger til at få mest muligt ud af din sundhedsordning i Pension Danmark som medlem af DFKF.

Pension Danmarks sundhedstest tager 10-12 minutter. Her svarer du på en række spørgsmål om dig selv, dine vaner og din hverdag, og så får du til gengæld en optimeret sundhedsplan retur.

Den giver dig et personligt overblik over din sundhed – både fysisk og mentalt samt et træningsprogram tilpasset dig og dine behov med beskrivelser, illustrationer og videoklip.

Det kan også være, at du får tilbudt et telefonmøde med en sygeplejerske i Pension Danmarks sundhedsteam.

”I sundhedsteamet spørger vi ind til dine problemer og hjælper dig eventuelt videre til undersøgelse eller den rigtige behandling. Behandlingen kan for eksempel være hos en fysioterapeut eller måske en psykolog. Du kan også få gode råd om kost og motion. Vi giver os god tid, og vi har selvfølgelig tavshedspligt”, fortæller teamleder og sygeplejerske Diana Uldal Koubti.

Du finder testen på Pension Danmarks hjemmeside 

Du kan tage en sundhedstest hos Pension Danmark. Foto Ursula Bach/PensionDanmark
Du kan tage en sundhedstest hos Pension Danmark. Foto: Ursula Bach/Pension Danmark