20. maj 2021
Harun er ny jurist hos DFKF: ”Det er en kliché, men at kunne gøre en forskel for folk betyder alt for mig”
Mød 25-årige Harun Muharemovic, som er ny jurist hos DFKF. Her kan du lære ham lidt bedre at kende.

Af Anders Reinholdt Jonssen

Medlemsrådgivning og kommunikation i øjenhøjde er noget af det vigtigste for os her i DFKF. Det handler simpelthen om at skabe de bedste betingelser for et sundt og godt og ikke mindst langt arbejdsliv for dig.

Derfor har vi en række jurister ansat, der blandt andet står til rådighed med rådgivning og hjælp til dig som medlem.

En af dem er 25-årige Harun Muharemovic, som netop er begyndt hos os.

”I teamet af jurister sparrer vi meget sammen og bidrager med gode råd til hinanden. Det gør i sidste ende, at medlemmerne ender med en bedre sagsbehandling og rådgivning”, siger Harun Muharemovic.

Han er relativt nyuddannet, men har alligevel været forbi et advokatkontor inden sin ansættelse her, hvor han også har arbejdet med ansættelsesret.

Her i DFKF kommer han både til at sidde med juridiske spørgsmål, løn- og medlemsrådgivning.

”Helt ærligt. Det er en kliché, men at kunne gøre en forskel for folk betyder alt for mig. At være med til at løse problemer og mærke effekten af at kunne hjælpe folk, det er virkelig fedt”, fortæller Harun.

Han har blandt andet netop været med til at skaffe løn under sygdom til et medlem, der ellers ikke modtog sin løn, og netop den type opgaver er der, hvor han mærker effekten mest.

”Derudover glæder jeg mig meget til at rådgive unge under uddannelse. At skabe gode forhold for elever og unge frisører og kosmetikere er virkelig noget, jeg går op i. De skal jo gerne få en god start på et godt og langt arbejdsliv”, siger Harun.

Harun er ny jurist hos DFKF. Foto: Anders Reinholdt Jonssen

Harun er ny jurist hos DFKF. Foto: Anders Reinholdt Jonssen