16. februar 2021
Hår med ekstrem tekstur: ”Det er blevet smukt at bære sit hår, som det er”
For få år siden ville man naturligt have glattet hår med ekstrem tekstur til ukendelighed. Nu toner topmodeller og skuespillere med ekstrem tekstur frem i hele verden. Og de bærer deres hår med stolthed. Her får du inspiration til at lære at omfavne hår med ekstrem tekstur korrekt sammen med frisør Marianne Jensen. Og Pssst. Du kan også gå på opdagelse i et stort billedgalleri med moderne flet i hår med meget tekstur.

Anders Reinholdt Jonssen

Som medlem af DFKF vil vi gerne løbende være med til at inspirere dig som frisør. Derfor får du gennem os masser af inspiration til tips, trends og teknikker af hårstylist Marianne Jensen. Hun laver alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle.

”En af de største tendenser globalt i øjeblikket er, at modeller og skuespillere med naturligt hår med ekstrem tekstur fylder meget i magasiner som netop Elle”, fortæller Marianne Jensen.

Hår med ekstrem tekstur blev i mange år glattet ud i både magasiner, film og på tv. Den type hår var langt fra at være et skønhedsideal.

Men hvordan behandler man så hår med ekstrem tekstur korrekt?

”Først og fremmest handler det om at holde det tørt, når man arbejder i det. I øjeblikket er det meget moderne med flet i hår med meget tekstur. Derfor har jeg netop stylet smukke Tatiana med en frisure i flet, og resultatet er virkelig blevet godt”, siger Marianne Jensen.


Marianne Jensens bedste råd til flet i hår med ekstrem tekstur

  1. Det vigtigste er at holde det tørt
  2. Del håret godt ind, når du fletter. Det er meget vigtigt.
  3. Brug lidt voks til at flette med
  4. Skal frisuren være vild eller ekstravagant, så brug syntetisk hår til at flette ind i. Det lukker du med kogende vand.


Her i det store billedgalleri, kan du se alle de smukke billeder fra Marianne Jensens styling.

Foto: Julie Dam
Model: Tatiana Foto: Julie Dam