11. december 2020
Shooting Star med drømme for fremtiden: Se 25-årige Britta forvandle landmand
Sildebensfletninger, extensions og et bohemelook. Intercoiffure-talentet Britta Agergaard har store ambitioner for fremtiden. Det viste hun frem til Shooting Star under kyndig vejledning af hårstylist og kendisfrisør Marianne Jensen. Her kan du lære Britta lidt bedre at kende og se det lækre resultat.

Af Anders Reinholdt Jonssen

Shooting Star er dit udstillingsvindue, hvis du drømmer om at blive hårstylist. Derfor hjælper DFKF dig med at komme i gang, lære folk at kende, så du kan opleve, hvordan det rigtigt er til shows. Og de fleste begynder som shooting star hos os.

 

Det er kendisfrisør og hårstylist Marianne Jensen, der står for at rådgive og vejlede til Shooting Star. Normalt laver Marianne Jensen alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle. Kort sagt får du, som medlem af forbundet, en hel dag med hende til Shooting Star, hvor du kan forfine teknikker og blive bedre.

 

Vild forvandling til en landmandssøster
Det har 25-årige Britta Agergaard netop været med til. Hun blev færdigudlært for to år siden og er til daglig både frisør og en helt særlig del af en talentgruppe under Intercoiffure, hvor hun kommer rundt i hele landet, på kurser, ser en masse nyt hår og holder sig opdateret.

 

”Jeg kan slet ikke lade være med at udfordre mig selv. Jeg elsker at holde mig i gang. Derfor er det perfekt for mig at være med i Shooting Star. Jeg vil gerne vise, hvad jeg kan. Og lave lidt andet end det normale salonhår”, fortæller Britta Agergaard.

 

Og det kan man kun sige, at dagens look til Shooting Star er. Britta har nemlig taget sin landmandssøster med, som skal gennemgå en vild forvandling.

 

”I dag skal vi lave sildebensfletninger med extensions i. Det er lidt et bohemelook, hvor der sker en masse, uden det bliver for vildt. Det look kan man bruge til en del”, fortæller hun.

 

”At få det hele til at falde sammen, så der er en rød tråd igennem det hele kan godt være lidt svært. Derfor har jeg allerede øvet mig to gange derhjemme på min søster”, fortæller hun.

 

Og det er søster Bettina udelukkende tilfreds med.

 

”Det er lidt specielt for mig. Jeg plejer at arbejde med køer og være i gang hele dagen. Det er ren luksus at få nusset hår en hel dag og sidde helt stille. Det kunne jeg godt vænne mig til”, fortæller Bettina Agergaard.

 

Store drømme
Det smukke resultat kan du se i en billedserie lige her. Og er du mere nysgerrig, kan du også tjekke Brittas Instagram-profil ud.

 

”Den bruger jeg til at promote mig selv lidt med. Det er en slags salonprofil”, fortæller Britta.

 

Hun har nemlig store drømme for fremtiden. Og så er Instagram et vigtigt værktøj at bruge i dag, mener hun.

 

”For mig er det allerede stort at være med i Young Intercoiffure. Jeg vil gerne arbejde mere med styling senere i min karriere. Dog udelukkende freelance. Jeg elsker nemlig mit arbejde i salonen, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere variation. Det kunne være at lave shows, billeder til magasiner og den slags”, fortæller Britta.


Fakta

Navn: Britta Agergaard

Alder: 25 år

Salon: Zsa Zsa Zsu Intercoiffure, Tørring ved Vejle

Instagram: @britta_zsazsazsu

Model: Bettina Agergaard


Foto: Julie Dam for DFKF
Foto: Julie Dam for DFKF