12. november 2020
Shooting Star med glamour: Oplev 21-årige Don Jensen lave vilde J.Lo-krøller
Glimmer, glamour og store bølgende J.Lo-Krøller. 21-årige Don Jensen havde store ambitioner for sit look til sin model til Shooting Star under kyndig vejledning af hårstylist og kendisfrisør Marianne Jensen. Her kan du komme med til Shooting Star og se det lækre resultat.

Anders Reinholdt Jonssen

Shooting Star er dit udstillingsvindue, hvis du drømmer om at blive hårstylist. Derfor hjælper DFKF dig med at komme i gang og lære folk at kende, så du kan opleve, hvordan det rigtigt er til shows. Og de fleste begynder som shooting star hos os.

Det er kendisfrisør og hårstylist Marianne Jensen, der står for at rådgive og vejlede til Shooting Star. Normalt laver Marianne Jensen alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Og så er hun tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle. Kort sagt får du som medlem af forbundet en hel dag med hende til Shooting Star, hvor du kan forfine tekniker og blive bedre.

Det har 21-årige Don Jensen netop oplevet. Her går vi bag om hans look til Shooting Stars, ideer og ambitioner for fremtiden.

Navn: Don Jensen

Alder: 21 år

Salon: Latinersalonen, Viborg

Instagram: @donjensen

Model: Mathilde Lausen

Hvad drømmer du om med din karriere?

Jeg drømmer om at blive stylist for kendte. Meget ligesom med Marianne. Sætte hår og style, lægge makeup. I virkeligheden drømmer jeg om alt, hvad der har med mode at gøre. Derfor er jeg også megaglad for at være med til Shooting Star. Jeg ser nemlig meget op til Marianne. Og tænk nu, hvis det her kunne være en hjælp på vejen til at blive Marianne Jensen nummer to. Det drømmer jeg om.

Hvordan er looket i dag?
I dag skal jeg lave et look inspireret af J.Lo. Hun har altid nogle smukke, store og bølgende krøller. Der skal bare være masser af glamour og Hollywood over det.

Hvad er det sværeste ved frisuren i dag?
Det sværeste er at få håret rullet rigtigt op. Det er der meget arbejde i. Til i dag har jeg forberedt mig ved at se en masse videoer på Instagram og YouTube til inspiration. Og så forsøger jeg at finde min egen teknik derfra. Det kan godt være udfordrende.

Først putter jeg saltvandsspray i håret, mens jeg føntørrer. Og til sidst putter jeg lidt conditioner i, inden jeg ruller op på jernet og lader krøllerne blive kolde. Det giver nemlig lidt mere shine i håret og de endelige krøller.

Hvor henter du din inspiration?
Jeg kigger virkelig meget på Instagram og generelt sociale medier. Så får jeg ofte lov til at lege lidt med opsætninger både i Latinersalonen og på mine veninder. Så lægger vi det efterfølgende ud på sociale medier.

Fotos: Julie Dam
Shooting Star. Foto Julie Dam