12. november 2020
Nyuddannet? Ungdomsforskere vil gerne høre din historie
Er du nyuddannet frisør eller kosmetolog? Har den første tid på arbejdsmarkedet været svær? Så vil ungdomsforskere gerne høre din historie.
Trivselsudfordringer på arbejdet kan opleves forskelligt, og vise sig som f.eks. søvnproblemer, ondt i maven, usikkerhed, stress eller noget helt femte. For nogen kan følelsen af ikke at trives komme og gå i dagligdagen, mens den for andre måske opleves mere gennemgående.

Kan du genkende dig selv i noget af ovenstående, vil vi meget gerne interviewe dig til et forskningsprojekt. Projektets formål er at undersøge og fremme unges trivsel i arbejdslivet. 

Du skal være under 30 år og gerne færdiguddannet inden for de seneste 2 år. I interviewet vil vi tale med dig om dine erfaringer med at være i arbejde som nyuddannet, og hvordan det har præget dig til dagligt. Din fortælling vil være med til at sætte ord på projektets statistiske del.

Tid og sted for interviewet tilpasser vi dig. Du er sikret anonymitet, hvilket betyder at dit navn og din arbejdsplads vil blive skjult.

Forskningsprojektet gennemføres af Center for Ungdomsforskning (CeFU) ved Aalborg Universitet og Arbejdsmedicin ved Regionshospitalet i Herning. Kontakt os endelig hvis du gerne vil høre mere om projektet eller gerne vil deltage i et interview.

Se mere her

Eller kontakt: Videnskabelig assistent Luna Marie Nielsen på 61 96 71 18  // lmn@hum.aau.dk
Center for Ungdomsforskning