16. oktober 2020
DFKF satser på ny talentgruppe: Vil du være en del af fremtidens frisører?
Som forbund ønsker vi et tættere samarbejde med alle vores medlemmer, så vi sammen løfter vores fag i flok. Derfor søsætter vi nu en helt ny talentgruppe, som du har mulighed for at blive en del af.

Anders Reinholdt Jonssen


Drømmer du om at tage dit fag til ekstraordinære højder? Og drømmer du om at være hårstylist på de store modeshows?

Så er vores helt nye talentgruppe sandsynligvis noget for dig.

”Med talentgruppen ønsker vi at skabe en sammentømret gruppe af unge frisører, som vi følger tæt og hjælper på vej med at indfri deres drømme”, siger Marianne Jensen.

Hun laver alt fra at undervise i DFKF til at være stylist på store shows. Hun er tidligere kåret som årets hårstylist af magasinet Elle. Og så er det hende, der kommer til at stå i spidsen for talentgruppen.

”Vi kommer til at have to årlige workshops, hvor vi går i dybden med alt fra trends til teknikker og forberedelse til store modeshows”, fortæller Marianne Jensen.

Som en del af talentgruppen bliver du nemlig naturligt en del af forbundets showhold, som kommer til at style hår under blandt andet modeugen.

Kort sagt, så er den her talentgruppe for dig, der ønsker at blive en bedre frisør. Og så hjælper vi dig med at åbne dørene til stjernerne.

Helt praktisk er der plads til otte til 10 nye talenter på holdet. Og vi begynder allerede i efteråret. Det er naturligvis gratis at deltage.

Hvis du vil høre mere – eller hvis du er helt klar til at deltage, så send en mail til Marianne Jensen på mj@mariannejensen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Måske er det dig, der skal være med i den nye talentgruppe.  Foto: DFKF
Måske er det dig, der skal være med i den nye talentgruppe.