06. maj 2020
Ny SH-ordning etableret mellem DFKF og dofk
I et fortsat konstruktivt samarbejde mellem DFKF og dofk overgår den fælles søgnehelligdags-ordning pr. 1. september 2020 til "samtidigheds-SH"

I et fortsat konstruktivt samarbejde mellem DFKF og dofk overgår den fælles SH-ordning pr. 1. september 2020 også til ”samtidigheds-SH”, nøjagtig som med samtidighedsferien.

 

Dette betyder, at den gamle SH-ordning afvikles på følgende måde:

 

Medarbejdere, som har optjente SH-midler stående, vil få beløbet udbetalt tidligere, nemlig henholdsvis i maj og i august 2020, altså i 2 rater.

Dette er en fremrykning af udbetalingen fra henholdsvis december 2020 og marts 2021, og betyder øget likviditet for de ansatte.

 

Arbejdsgiverne sparer i disse vanskelige tider likviditet i månederne juni, juli og august 2020 og skal betale månedligt næste gang 1. september 2020 med 11,25%, som derefter udbetales til de ansatte sammen med den enkelte lønudbetaling. 

 

Dette betyder fortsat, at der ligesom hidtil, ikke skal betales løn på SH- og feriefridage.

 

Begge organisationer håber med dette tiltag, i denne tid, at hjælpe både de ansatte og de selvstændige, og vil på denne måde gerne vise, at det godt kan lykkes at etablere et godt samarbejde mellem organisationerne.